Kedras

Kedrų eterinis aliejus buvo naudojamas jau šumerų ir egiptiečių laikais medicinoje ir kosmetikoje. Jau tuomet buvo žinoma, kad kedras puikiai baido vabzdžius. Kedrų eterinis aliejus net Biblijoje paminėtas daugiau nei 40 kartų. Eterinis aliejus išgaunamas distiliuojant kedrų medienos drožles ir pjuvenas. Tai švelnaus, medienos kvapo aliejus, turintis silpną sandalmedžio atspalvį. Aliejus klampus, šviesiai geltonos arba šviesiai oranžinės spalvos.

Atnaujinama…
  • Krepšelyje nėra produktų.